juridisch

privacy verklaring

Opgemaakt 1 mei 2018

Je privacy is voor Intention van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Intention allemaal doen met informatie die we over je te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken we je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan de registries geven welke je domeinnaam vastlegt. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken we je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres en telefoonnummer. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Toegang portaal (my.intention.nl)
Met ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de afgenomen diensten. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken we je ip-adres en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot het einde van de dienstverlening aan jou.

Een abonnement afsluiten
Je kunt bij onze website van ons hostingbedrijf www.intention.nl een betaald abonnement afsluiten, waarbij we je persoonsgegevens gebruiken om de betaling af te handelen.

Hiervoor gebruiken we je IBAN-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat jij het abonnement opzegt en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Jouw account
Bij bepaalde onderdelen van ons hostingbedrijf moet je jezelf eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam, en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken we je e-mailadres en ip-adres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot jij het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je eigen account informatie aanpassen wanneer jij dat wilt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners (bijv. de registries), geven wij jij persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website van ons hostingbedrijf wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Google Analytics (cookies)
We gebruiken Google Analytics, maar anonimiseren de gegevens. Tevens is met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.
Er wordt op dit moment gene gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics cookies.

Contactgegevens
Intention
Postbus 33
5427ZG Boekel
info@intention.nl

Postadres
Postbus 33
5427 ZG BOEKEL

BTW nummer & KVK
NL1662.530.42.B01
17 14 8551

Bankgegevens
SNS Bank
IBAN : NL59 SNSB 0945 6301 74