Over Intention

Hosting met zekerheid

Over ons, Intention

Kiest u voor Intention? Dan weet u zeker dat u de grootste zekerheid en de beste service krijgt. Intention is opgericht in 2002. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de voornaamste spelers in de hostingwereld, met klanten uit zowel de Benelux als ver daarbuiten. En niet voor niets zijn we zo hard gegroeid.

Wij maken gebruik van (dubbel uitgevoerde) webservers in onze meerdere stabiele serverruimtes. Hierdoor garanderen we u dat uw website altijd snel, veilig en bovendien beschikbaar is; 24 uur per dag.

Wilt u ook de beste hostingprovider voor uw website? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom intention?

 

Cluster techniek

Met cluster oplossingen is uw site veilig voor uitval. Als een server compleet wegvalt uit de 'cloud', neemt een andere server de taak compleet over. Dat is Hosting met zekerheid! Alle bestanden bevinden zich op centrale, betrouwbare storage servers. Niet alleen is uw data daar veilig, maar dit zorgt er ook voor dat het bijzonder flexibel is. Het is namelijk mogelijk om op ieder moment servers bij te schakelen.
 

E-mail infrastructuur

Voor alle hosting maakt Intention gebruik van de geavanceerde spamfilter en virusscanner gemaakt door SpamExperts zodat ongewenste en/of potentieel gevaarlijke e-mail geen kans krijgt om in uw inbox te komen. Met 99,98% filter nauwkeurigheid met bijna nul false positives in onze eigen opgezette "SpamExperts Local Cloud" leveren wij eersteklas e-mail beveiliging.
 

Lid van diverse registries

Als officieel registrar van EURid, SIDN, DNS.be, .NU-registry en Nominet hebben wij de extensies .eu, .nl, .be, .nu en .uk geheel in eigen beheer. Zo kunnen we een product met zekerheid aanbieden, zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we toch de tarieven laag houden.
 

Uptime

Intention besteedt uiterst zorg aan het 'up and running' houden van haar servers door continu volautomatische controle op uitval, en de diensthebbende beheerders worden direct opgeroepen middels e-mail en SMS/Push-notificaties. Samen met kwaliteit servers en een ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001 gecertificeerd datacenter voorkomen we uitval.