Kennisbank

Home
Domeinnamen

Hosting

E-mail

Control Panel

Veiligheid

Administratie

Spam overlast

Het is helaas niet altijd te voorkomen dat u spam ontvangt. Als u regelmatig spam ontvangt dan is uw e-mail adres vast en zeker op een CD met e-mail adressen terecht gekomen. Spammers, of mensen die deze CDs verkopen, halen de e-mail adressen overal vandaan en meestal kunnen ze gewoon van het internet geplukt (of geoogst) worden. Als u uw e-mail adres op uw website heeft gezet dan bestaat de kans dat u vroeg of laat spam op dat adres zult ontvangen. Maar ook als u uw e-mail adres ergens invult dan is de kans groot dat uw adres in een mailinglijst of adressenbestand terecht komt.

Als u een eigen domeinnaam heeft en een 'catch-all' optie voor de e-mail dan neemt de kans op spam enorm toe, u kunt deze uitschakelen als u hiervan last heeft.

Spam verzenden
Per 19 Mei 2004 is het verzenden van spam strafbaar. Zie hiervoor de Telecom wetgeving. Dit betekent dat wij zullen optreden tegen klanten die (bewust) spam versturen.

In alle andere gevallen zullen wij contact met u opnemen om u te verzoeken het probleem (open relay, open proxy, virus) te verhelpen. Mochten wij daarna nog meer klachten ontvangen dan zullen uw verbinding/website blokkeren. In extreme gevallen, waarbij uw aansluiting of website zoveel overlast veroorzaakt dat andere klanten hiervan grote hinder ondervinden, zullen wij uw verbinding/website per direct blokkeren.Postadres
Postbus 33
5427 ZG BOEKEL

BTW nummer & KVK
NL8612.464.21.B01
78 05 0227

Bankgegevens
Rabobank Uden-Veghel
IBAN : NL65 RABO 01633 77 634