E-mail instellen in Android

Middels dit support-artikel kunt u uw e-mail account instellen in uw Android toestel. Dit artikel is op basis van Android 7.0 (Nougat).

Stap 1
- Ga naar instellingen en kies 'Cloud en accounts'
- Kies Accounts
- Klik op Account toevoegen
- Kies E-Mail
Stap 2
Voer de gebruikersnaam/wachtwoord in

Stap 3
- Kies accounttype IMAP-account

Stap 4
Vul bij de inkomende server mail.intention.nl en wijzig eventueel de gebruikersnaam naar uw emailadres.

Stap 5
Maakt u gebruik van onze uitgaande server, dan volgt u onderstaand, anders dient u de gegevens van uw uitgaande mail-provider te gebruiken.

Stap 6
Klaar! Krijgt u nu een foutmelding? Controleer dan de gebruikersnaam (uw emailadres) en wachtwoord en de inkomende/uitgaande server.