E-mail doorsturen en/of catchall aanmaken

Om een e-maildoorsturing aan te maken, kunt u inloggen op het Control Panel en de volgende instructies volgen;

Wilt u de email van een losse domeinnaam doorsturen?
- Kies onder producten, losse domeinnamen, uw domeinnaam om te beheren.
- Hierna klikt u op e-mail doorsturing
- Klik hierna op Doorsturing aanmaken en volg de instructies op het scherm.
- Na het aanmaken is uw doorsturing direct actief en zichtbaar in het overzicht.

Wilt u de email van een webhostingpakket doorsturen?
- Kies onder producten, webhosting, uw domeinnaam om te beheren.
- Hierna klikt u op e-mail
- Klik hierna op E-mailadres aanmaken, waarna er een volgende venster verschijnt.
- Kies bij Type doorsturing, voer het gewenste emailadres in en de bestemming(en).
- Na het aanmaken is uw doorsturing direct actief en zichtbaar in het overzicht.

Toevoeging: Wilt u alle emailadressen @domeinnaam.nl doorsturen (dus *@domeinnaam.nl - catchall) dan kunt u het emailadres leeg laten. Hierdoor ontstaat dus @domeinnaam.nl als emailadres welke u door kunt sturen.