Partners

Pleasure doing business!

Partners

Intention doet er alles aan de dienstverlening van de beste kwaliteit te voorzien.
Daarom selecteren wij alleen hoogwaardige en betrouwbare partners.
Intention hecht veel waarde aan langdurige en gewaardeerde partners.SIDN verzorgt de uitgifte en registratie van .nl-domeinnamen en bewaakt de kwaliteit van domeinregistratie in Nederland. De aanvraag van een .nl-domeinnaam kan niet rechtstreeks bij de SIDN, maar gebeurt via een hostingprovider die aangesloten is bij de stichting. Intention is als hostingprovider sinds 2002 aangesloten bij de SIDN en heeft door de jaren heen een goede relatie opgebouwd met de stichting.DNS.be verzorgt sinds 1999 de registratie van alle .be-domeinnamen, zoals SIDN dit voor .nl doet. In Belgiƫ kon sinds 11 december 2000 eenieder een .be-domeinnaam registreren. Na deze vrijgave steeg het aantal .be-domeinnamen dan ook van 40.000 eind 2000 naar meer dan 800.000 in 2008. Intention is rechtstreeks lid bij DNS.be en kan hierdoor dus .be zonder tussenkomst beheren.EURid beheert het .eu-topniveaudomein. Sinds december 2005 begon EURid op beperkte schaal aanvragen voor .eu-domeinnamen te accepteren. Deze introductieperiode staat bekend als de Sunrise Periode. In april 2006 werd begonnen met de algemene registratie De aanvraag van een .eu-domeinnaam kan niet rechtstreeks bij de EURid, maar gebeurt via een registrar die aangesloten is bij EURid. Intention was één van de eerste aangesloten registrar.Sinds december 2013 verzorgt IIS (The Internet Foundation in Sweden) de registratie van .nu domeinnamen.
Intention is tevens officieel .nu registrar om .nu domeinnamen goedkoop en direct in beheer te houden.Dataplace is het grootste onafhankelijke datacenter in Zuid-Holland, volledig redundant en energiezuinig ingericht. Het datacenter, operationeel sinds het voorjaar van 2011, is carrierneutraal en van alle gemakken voorzien. Intention was één van de eerste operationele klanten in dit nieuwe datacenter, en dat is te merken aan de hoge uptime in stroom en netwerk die we opgebouwd hebben.De samenwerking met Spamexperts is duidelijk zichtbaar als u uw email bij Intention onderbrengt.
Met onze eigen Local Cloud en de software van Spamexperts weten wij tenminste 99,98% van alle spamberichten te onderscheppen voordat ze op uw emailaccount terecht komen. Via uw eigen control panel kunt u de spamfilter volledig beheren.