kies jouw domeinnaam

zorgeloos hosten van je website

Registreer of verhuis snel en goedkoop bij Intention. Zaken als DNS beheer, website- en email doorsturing zijn gratis bij elke losse domeinnaam.

Liever zorgeloos je website hosten? Kies dan één van onze uitgebreide hosting-pakketten met premium hardware en performance software.

webhosting

Vanaf € 1,49 per maand

e-mail only

Vanaf € 1,49 per maand

Waarom Intention?

Kies je voor Intention? Dan weet je zeker dat je de grootste zekerheid en de beste service krijgt.

Over ons

Volledig groene hosting, beter voor het milieu

Liever je website door ons laten verhuizen?

Profiteer van onze ruime ervaring en laat ons zorgen voor een soepele overgang van je website, e-mail en alles wat erbij hoort.

Bekijk verhuis-service

wat vinden klanten van ons?

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij Intention en 100% tevreden. De prijs is superscherp en toch leveren ze daarvoor een snelle en zeer betrouwbare service. Echt geweldig!

Anglers - Jules Sohier

Vragen bijna altijd via de email, werkt het beste en 50% dezelfde dag antwoord - 50% de volgende morgen. Is voor mij snel zat. Heb nog geen uitval gehad van email / website etc. en hoop dat dit zo blijft. Was bij andere hosters wel anders, ben blij dat ik verhuisd ben naar Intention.

Lannoo IT - Bart

De samenwerking met Intention bevalt mij erg goed. Als totale digibeet neem ik met enige regelmaat contact op en ik wordt altijd vriendelijk en kordaat te woord gestaan en geholpen. Erg prettig.

Catch A Fish - Elisabeth Koop

Beoordeling: 100% - 122 reviews

Postadres
Postbus 33
5427 ZG BOEKEL

BTW nummer & KVK
NL8612.464.21.B01
78 05 0227

Bankgegevens
Rabobank Uden-Veghel
IBAN : NL65 RABO 01633 77 634